Ευθύνονται οι γιατροί της Whitney για το θάνατό της;

Νέα στοιχεία που αφορούν στον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston το Σάββατο έρχονται στο προσκήνιο, μετά και τις πρώτες πληροφορίες για τις αιτίες του. Καθώς η σορός της επιστρέφει στο σπίτι της, ευθύνες φαίνεται πως ρίχνουν για το θάνατό της στους γιατρούς της.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος δεν προήλθε από πνιγμό, καθώς στο πνευμόνια της βρέθηκε ελάχιστο νερό, αλλά από συνδυασμό αλκοόλ με χάπια. Οι Αρχές, μάλιστα, αναμένεται να ερευνήσουν πως βρέθηκαν οι συγκεκριμένες ποσότητες χαπιών στο δωμάτιό της στο Beverly Hill Hilton Hotel.
Πηγές θέλουν τα χάπια να ήταν συνταγογραφημένα και γι’ αυτό ξεκίνησε η έρευνα με τις κατηγορίες να βαραίνουν τους γιατρούς της γνωστή τραγουδίστριας. Πρόκειται για παυσίπονα, χάπια Xanax, αναλγητικά για τις κράμπες και πολλά άλλα μικρά μπουκαλάκια με διάφορα χάπια, που ο συνδυασμός τους πιθανότατα να προκάλεσε το θάνατό της.
Σύμφωνα, πάντως, με την εφημερίδα “SUN” οι γιατροί της καλούνται να καταθέσουν για να βρεθεί αν τελικά όλα τα χάπια ήταν νόμιμα στα χέρια της, ή αν κάποιος της είχε δώσει παράνομα ναρκωτικά.
Στις φωτογραφίες από το τελευταίο της βράδυ στο ξενοδοχείο που κυκλοφόρησαν είδαμε πως υπήρχε στο γεύμα της μεγάλη ποσότητα σαμπάνιας και μπύρας.

Read More

And More