Γ. Λιανός στο “Μίλα”: “Η γυναίκα μου εγκατέλειψε τα πάντα για να με ακολουθήσει στην Ελλάδα”

Καλεσμένος στην γυναικοπαρέα του Μίλα ήταν ο Γιώργος Λιανός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία του με την σύζυγό του: “Την Ανθή την γνώρισα σε συναυλία στη Νέα Υόρκη, ένας γνωστός του πατέρα της οργάνωνε την συναυλία. Την είδα, άρχισα να την πειράζω στην άρχη, μιλάγαμε σπαστά ελληνικά – σπαστά αγγλικά και υπήρχε μια ανταπόκριση μου άρεσε πάρα πολύ… Στη Νέα Υόρκη ύπηρχε μια καλή προδιάθεση, η σχέση μας όμως χτίστηκε το άλλο καλοκαίρι στη Σαντορίνη, για έναν χρόνο περίπου ήμασταν στο skype”.
Πώς πήρε την απόφαση να έρθει η Άνθη μόνιμα στην Ελλάδα; “Μετά τον 1,5 χρόνο αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα. Για μένα ήταν λίγο σοκαριστικό γιατί δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη μιας τέτοιας αλλαγής στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Μου είπε την άλλη εβδομάδα σταματάω τα πάντα, στη δουλειά μου, έχω μιλήσει ήδη στους γονείς μου και στους φίλους μου κι έρχομαι”.
Παράλληλα ανέφερε ότι στην άρχη η προσαρμογή της ήταν δύσκολη γιατί η Ανθή δεν μίλαγε σχεδόν καθόλου ελληνικά. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον Απρίλιο θα βαφτίσει την κορούλα του στη Νέα Υόρκη και το όνομα της θα είναι Μαριάννα, ένα όνομα που αρέσει πολύ στη Ανθή όπως εξομολογήθηκε.
Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι αλλάζει πάνες στη μικρή του και για το μόνο λόγο που παραπονιέται είναι ότι θέλει να την χαίρεται περισσότερο: “Υπήρχε μια περίοδος πριν ένα μήνα περίπου που τρέχαμε για δουλειές και δεν την έβλεπα όσο ήθελα.”

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More