Νίνο: Ξέρουμε τι έκανε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Δες φωτογραφίες

Ο Νίνο είναι ένας από τους πιο ερωτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και γι’ αυτό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρέθηκε στο studio του “Δρόμος fm” και αφιέρωσε τα αγαπημένα του τραγούδια στους θαυμαστές του.
Ο γνωστός ερμηνευτής επέλεξε μερικές από τις πιο ερωτικές μπαλάντες του και μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για τον έρωτα.

Χαλαρός και ευδιάθετος αποκάλυψε ότι το Μάιο θα κυκλοφορήσει το καινούριο του cd με δέκα τραγούδια, εκ των οποίων τα πέντε θα έχουν στίχους και η μουσική με την υπογραφή του. Ενώ, ανέφερε ότι το Σάββατο ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Cosmostage και δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να τον ευχαριστήσει υποστηρίζοντας ότι θα ήθελε να ξανασυνεργάστει μαζί του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τις εμφανίσεις του, θα κάνει live συναυλίες κάτι που του αρέσει πάρα πολύ αφού υπάρχει μεγάλη απήχηση από τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μηνύματα στο studio πήραν φωτιά και ο Νίνο έστειλε τα φιλιά και την αγάπη του σε όλο τον κόσμο. Οι δύο τους μίλησαν, γέλασαν και χάρισαν δυο απολαυστικές ώρες στους ακροατές.

Read More

And More