Ι. Πηλιχού: Η διαφορετική φωτογράφηση και οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή!

Η νικήτρια του “Dancing on Ice” και πρωταγωνίστρια του “Ελεύθερος και ωραίος” φωτογραφήθηκε με casual chic διάθεση και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την έκθεση της στα Μέσα Ενημέρωσης.
“Ξέρω ότι κάποια στιγμή τα Μέσα θα ασχοληθούν και με την προσωπική μου ζωή, την οποία ούτε κρύβω ούτε προβάλλω. Δεν με απασχολεί αυτό γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω. Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια δουλειά κατά την οποία εκτίθεσαι, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Όλες οι δουλειές έχουν τα καλά και τα άσχημά τους”, δήλωσε στο Celebrity.

Για τη νίκη της στο “Dancing on Ice”, ανέφερε: “Δεν περίμενα να κερδίσω στο “Dancing on Ice”. Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω, ήμουν επιφυλακτική. Ήταν κάτι ξένο για εμένα και επικίνδυνο, όμως δεν το μετάνιωσα”, συμπλήρωσε.

Τέλος, για την τηλεόραση και τις καθημερινές σειρές ανέφερε: “Θα έπαιζα σε καθημερινή σειρά, για καθαρά βιοποριστικούς λόγους. Δεν μπορεί συνέχεια να υπάρχουν οι τέλειες συνθήκες. Το σημαντικό είναι να υποστηρίζεις αυτό που έχεις να κάνεις”.
Διάβασε περισσότερα στο “Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More