J. Aniston: Παντρεύεται μέχρι το τέλος του χρόνου!

Μπορεί μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt, πολλοί να πίστεψαν ότι η Jennifer Aniston δεν θα ξανασκεφτόταν το ενδεχόμενο του γάμου, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως είναι διαφορετικά. Η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της Justin Theroux και οι δυο τους κάνουν σχέδια για γάμο.
Σύμφωνα με την “Daily Mirror”, η Jennifer δηλώνει στους πολύ στενούς της φίλους πως θέλει να παντρευτεί ως το τέλος του χρόνου. “Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουμε παντρευτεί με τον Justin!”, φαίνεται πως λέει η ίδια, αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Μάλιστα αστειεύεται και πειράζει τον καλό της, λέγοντας του πως “αν δεν με παντρευτείς μέχρι τα τέλη του 2012, τέλος! Χωρίζουμε!”.

Οι δυο τους, πάντως, είναι πολλοί ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και περνούν όμορφες στιγμές με το κουταβάκι που πήραν. Όσο για την Jennifer μπορούμε να πούμε πως βλέπει πολύ σοβαρά τα πράγματα με τον Justin, τον οποίο μάλιστα φίλησε πριν λίγες μέρες δημόσια και μπροστά στον πατέρα της, όταν απέκτησε το δικό της αστέρι στο Walk of Fame.

Read More

And More