Η τελευταία θεατρική παράσταση του Β. Τσιβιλίκα

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Τσιβιλίκα. Ο γνωστός Έλληνας κωμικός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα κατά τη μεταφορά του στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Με έντονους πόνους στο στήθος ξεκίνησε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά η καρδιά του τον πρόδωσε… Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και “έφυγε” προκαλώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο, που έχει γελάσει τόσες φορές με τα αστεία και τις ατάκες του.

Συγκλονισμένα είναι όλα τα αγαπημένα πρόσωπά του, αλλά και οι συνάδελφοι του. Το TLIFE επικοινώνησε με το θέατρο “Αυλαία” που για δεύτερη σαιζόν παιζόταν η θεατρική παράσταση “Ζωή ποδήλατο” και όλοι οι συνεργάτες του ήταν συντετριμμένοι. “Έφυγε ένας μεγάλος ηθοποιός” , είναι τα λόγια των ανθρώπων που τον γνώρισαν.

Η τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Μποστατζόγλου ήταν μια ανατρεπτική κωμωδία του Βρετανού συγγραφέα Dave Freeman. Το έργο είχε μεταφράσει, διασκευάσει και σκηνοθετήσει ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Με αφετηρία ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο την περίοδο της Αποκριάς, περίεργες συγκατοικήσεις, απίστευτες καταστάσεις, ευφάνταστες ατάκες, διαδέχονταν η μία την άλλη και κάπου εκεί…να’ σου κάνει την εμφάνισή του και ο Καρνάβαλος. Το έργο ήταν η ευκαιρία για μια παράσταση με σκηνικά εφέ σε τρεις διαφορετικές σκηνικές τοποθεσίες, πολλά κοστούμια, τρία στριπτίζ (γυναικεία και αντρικά), αληθινή βροχή, ήρωες οι οποίοι κάθε λίγα λεπτά εμπλέκονται σε μια καινούρια ανατροπή και ηθοποιούς οι οποίοι υπηρετούν αυτές τις ροκ καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μιας μεγάλης επιτυχίας.

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς που δεν έχανε ποτέ το χιούμορ και την αισιοδοξία του. Μιλώντας, μάλιστα, λίγες μέρες πριν το θάνατό του στην “Πρωινή Μελέτη”, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως του είχαν κάνει πρόταση να συμμετέχει στο “Dancing with the stars 3” και ότι εκείνες το σκεφτόταν μόνο με τη μορφή κάποιες guest εμφάνισης, αφού θα είχε παραστάσεις στο θέατρο.

Δες Video με τις καλύτερες στιγμές του στο θέατρο και την τηλεόραση:

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την Χριστίνα Παππά

Με την Μαριάννα Τουμασάτου:

Με τον Κώστα Βουτσά:

Με την Νένα Χρονοπούλου:

Read More

And More