Ώρες αγωνίας για την Ελένη Καστάνη

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε τα ξημερώματα της “Τρίτης και 13” η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την αναγκάζει να εγκαταλείψει το ρόλο της στην θεατρική παράσταση “Κορίτσια με τα μαύρα”. Η ηθοποιός έκανε δουλειές στο σπίτι της και από απροσεξία έπεσε και έσπασε το πόδι της
Στην αρχή, σύμφωνα με την “Espresso”, δεν πίστεψε πως της συμβαίνει κάτι σοβαρό, όμως στη συνέχεια οι πόνοι την ανάγκασαν να πάει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και διαγνώστηκε ότι είχε σπάσει το πόδι της. “Έπεσα από τη σκάλα μέσα στο σπίτι μου στα καλά καθούμενα. Η κακιά η ώρα . Το θέμα είναι πως δεν φαντάστηκα αρχικά ότι το έσπασα. Πόνεσα πάρα πολύ, πίστεψα ότι είναι ένα διάστρεμμα… Τώρα έβαλα γύψο και είμαι με πατερίτσες”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια είναι πολύ στενοχωρημένη επειδή εξαιτίας του ατυχήματός της σταμάτησαν και οι παραστάσεις στο θέατρο, καθώς είναι πολύ αργά για να γίνει αντικατάσταση.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ίδιο θεραπευτήριο είχε βρεθεί ξανά με τον 12χρονο γιο της, γιατί είχε χτυπήσει το δάκτυλο του ενός χεριού του το οποίο και είχε σπάσει.
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More