Τ. Μαυρίδης – Ε. Παπαρίζου: Δεν έγινε το κρίσιμο ραντεβού για τις οικονομικές διαφορές τους!

Δεν έγινε τελικά το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στους δικηγόρους του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου για τις οικονομικές διαφορές τους.
Ο δικηγόρος του Τόνυ που είχε αναλάβει να καλέσει την Έλενα ώστε να διαπραγματευτούν τις οικονομικές διαφορές τους μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Μίλα”. Ο κ. Καρούζος προσπάθησε να λύσει το θέμα εξωδίκως, καλώντας τον δικηγόρο ή οποιονδήποτε εκπρόσωπο της γνωστής τραγουδίστριας για διαπραγμάτευση, ώστε να μην φθάσουν στα δικαστήρια, αλλά δυστυχώς το ραντεβού που είχε προγραμματιστεί δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Είχαμε σήμερα μια συνάντηση στις 14:30, όπου κάλεσα την κυρία Παπαρίζου εκ μέρους του Τόνυ Μαυρίδη για να δούμε τα θέματα που έχουν ανοιχτά, αλλά δεν ήρθε τελικά κανείς στη συνάντηση. Καλό είναι όταν η μια πλευρά παίρνει καλοπροαίρετα μια πρωτοβουλία η άλλη πλευρά να ανταποκρίνεται γιατί μετά θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια. Ελπίζω το σημερινό να είναι μια παρεξήγηση και γι’ αυτό να μην ήρθε κάποιος στη συνάντηση”, είπε χαρακτηριστικά
Ενώ, έσπευσε να δηλώσει: “Εγώ θα περιμένω μέσα στις επόμενες μέρες και μακάρι να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε σε πρώτο επίπεδο και μετά θα μιλήσουμε με τον κ. Μαυρίδου για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση”.
Η βασική πηγή της μεταξύ τους οικονομικής κόντρας είναι η πολυτελής μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οποία διαμένει ο Τόνυ και τη χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη, καθώς διαθέτει και στούντιο ηχογράφησης και την οποία έχει από κοινού με την Έλενα.
Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ζητήσει από τον μάνατζερ να φύγει από το σπίτι τους και να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο. Ωστόσο, ο Τόνυ της έστειλε εξώδικο. Σύμφωνα με την πλευρά του Τόνυ η τραγουδίστρια δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Ο ίδιος είχε έρθει σε επικοινωνία με την τράπεζα για να επαναδιαπραγματευτεί την δόση του δανείου.
Ωστόσο, το σπίτι δεν είναι η μόνη οικονομική τους διαφορά αφού είχαν δημιουργήσει μαζί μία εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, εμφανίσεων και συναυλιών. Στην εταιρία αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, η Έλενα έχει το 80% ενώ ο Τόνυ το 20%.
Πηγή, πάντως, από το περιβάλλον της Έλενας αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της απέναντι στα έξοδα του σπιτιού. Όχι μόνο τις δόσεις αλλά και άλλα χρέη όπως φόρους και χαράτσια.
Με αφορμή αυτό και στην ερώτηση γιατί ο Τόνυ Μαυρίδης δεν ελευθερώνει το σπίτι για να βρουν έναν κοινό τρόπο εκμετάλλευσής του, ο δικηγόρος του απάντησε: “Το ζητούμενο ποιος πληρώνει τι είναι το αντικείμενο αυτής της συνάντησης που ζητάμε. Ο κ. Μαυρίδης είχε αναλάβει άλλες υποχρεώσεις και έχει δικαιώματα που όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας τους δεν τα έχει ασκήσει”.

Read More

And More