Λίγο μετά το νέο εξώδικο, ο Τ. Μαυρίδης… με νέα συνοδό!

Λίγο μετά το νέο εξώδικο της Έλενας Παπαρίζου στον Τόνυ Μαυρίδη, στο οποίο η γνωστή τραγουδίστρια ζητά από τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της να μαζέψει τα πράγματά του άμεσα από την μεζονέτα στη Γλυφάδα, ο ίδιος απαθανατίστηκε από την κάμερα του Star με νέα, ξανθιά συνοδό. Ο ίδιος διασκέδαζε μαζί της σε γνωστό μπαρ της ίδιας περιοχής.

Η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα με το δελτίο, του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τις δόσεις του δανείου για το σπίτι, αφού κι εκείνος δεν πληρώνει το δικό του μερίδιο. Μάλιστα, σε συνέντευξή της πέταξε και σπόντες για το επαγγελματικό τους διαζύγιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι τόσο χαρούμενη που συνεργάζομαι πάλι με Σουηδούς, γιατί έτσι ακριβώς ξεκίνησα και την καριέρα μου, δουλεύοντας με Σουηδούς… Θα μείνω στη Σουηδία για κάποιους μήνες. Θα πάρω μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου. Είναι αστείο, γιατί συμμετείχα και σ’ ένα σόου στην Ελλάδα. Ως κριτής στο “Dancing on ice”… Ένιωσα ότι θα ήταν ωραίο να μην κρίνω μόνο, αλλά να κριθώ κι εγώ. Μ’ αρέσει να είμαι στην απέναντι πλευρά.”.

Read More

And More