Τ. Μαυρίδης: Η έξοδος με νέα συνοδό και το ξέσπασμα: “Δεν ζούσα με τα λεφτά της Έλενας”!

Στην πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα με την Πάολα στο “Θέα” βρέθηκε χθες το βράδυ ο Τόνυ Μαυρίδης. Ο γνωστός μάνατζερ και πρώην σύντροφος της Έλενα Παπαρίζου με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη προσπάθησε να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματα του και να διασκεδάσει. Τον Τόνυ συνόδευε μια εντυπωσιακή κοπέλα, αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες του TLIFE με την οποία βγαίνει συχνά τις τελευταίες μέρες.

Ο Τόνυ Μαυρίδης τον τελευταίο καιρό περνά μια δύσκολη περίοδο καθώς προσπαθεί να βρει μέσω δικηγόρων μια λύση με την Έλενα για το σπίτι που έχουν στη Γλυφάδα. Ο ίδιος μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα” ξέσπασε και αποκάλυψε πως “δεν ήμουν ο μάνατζερ που ζούσε με τα χρήματα της Έλενας”.
Για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: “Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο έχουμε από κοινού. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το γεγονός ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο μου για να τα πουλήσει. Αυτά τα μηχανήματα είναι η δουλειά μου, το ψωμί μου, ο λόγος που υπάρχω” και συμπλήρωσε: “Με τον δικηγόρο μου εξαντλούμε κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Έλενα. Μέχρι σήμερα δεν δείχνει να ανταποκρίνεται. Αρνείται να μας συναντήσει και στέλνει εξώδικα. Φαντάσου τι θα γίνει όταν της προτείνω και λύσεις. Θα εξαφανιστεί; Δεν περίμενα μια τέτοια στάση, Πάντως είμαι αποφασισμένος για όλα”.
Όσον αφορά στο λόγο του χωρισμού της είπε: “Δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος, ούτε δεύτερα και τρίτα πρόσωπα. Ο καταλύτης της σχέσης μας ήταν η ρουτίνα”.
Τέλος, για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αποκάλυψε: “Το 2007, μέσα από διάφορες καταστάσεις έντονου στρες και μεγάλης πίεσης έπεσα σε κατάθλιψη με σοβαρές κρίσεις πανικού. Με κάποια φάρμακα, αντικαταθλιπτικά και κορτιζόνη πήρα μέσα σε έξι μήνες 30 κιλά. Ναρκωτικά και αλκοόλ δεν υπήρξαν ποτέ στη ζωή μου. Πέρασα δύσκολες στιγμές που δεν θέλω να θυμάμαι”.

Read More

And More