Φίλιππος Καμπούρης στο ΤLIFE: Γιατί με συνέλαβαν!

Ο Φίλιππος Καμπούρης βρίσκεται από το πρωί, γύρω στις 11:30, στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά και περνάει την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην εισαγγελία Πειραιά. Εκεί, θα αποφασιστεί αν θα περάσει το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης αλλά και για μία ακάλυπτη επιταγή. Ο ίδιος μιλώντας στο TL!fe εξηγεί: ” Ενώ βρισκόμουν στο κέντρο του Πειραιά, ήρθαν δύο άνδρες της ασφάλειας και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω. Είχα καταδικαστεί ερήμην μετά από μήνυση του Αλκίνοου Μπουνιά για διαπληκτισμό σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το 2003. Ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να μου κάνει μήνυση και να κινηθεί εναντίον μου.” Ωστόσο, μετά από κάποιο διάστημα οι δύο άνδρες μέσω κοινού γνωστού τα είχαν βρει και το θέμα υποτίθεται ότι είχε λήξει, μέχρι σήμερα που συνελήφθη ο παρουσιαστής χωρίς να έχει γνώση για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όσον αφορά την κατηγορία για την ακάλυπτη επιταγή ο Φίλιππος υποστηρίζει ότι ήταν πρόεδρος στον σύλλογο Απόλλων, ο οποίος είχε στόχο την βελτίωσή της ποιότητας της ζωής και το συμβάν είχε γίνει αφού είχε φύγει κι απλά φαινόταν το όνομά του στο καταστατικό. Ο ίδιος τονίζει όμως πως έχει τα χαρτιά που επιβεβαιώνουν την αποχωρήσ΄του από τον σύλλογο την περίοδο που συνέβη το περιστατικό.

Read More

And More