Συγγραφική έκπληξη από τη Ρούλα Κορομηλά!

H γνωστή παρουσιάστρια είναι γεμάτη ευχάριστες… εκπλήξεις! Αν και μαθεύτηκε μόλις προχθές η συγγραφική ενασχόληση της Ρούλας Κορομηλά και μάλιστα σε έμμετρο λόγο, ποιητικό, δεν σημαίνει πως είναι και γέννημα της στιγμής. Είναι αρκετός καιρός που η Ρούλα έχει σκεφτεί, έχει οργανώσει, έχει γράψει, έχει απορρίψει και έχει δημιουργήσει ξανά τις ιστορίες της.

Ιστορίες που απευθύνονται σε παιδιά, κάποιες μέσα απ την ποίηση ή μέσα απ το χιούμορ, με ήρωες αντικείμενα του σπιτιού, ή ζουζούνια και ζωάκια του κήπου. Ιστορίες που απευθύνονται και σε όσους ενήλικες προστάτευσαν τρυφερά την παιδικότητα μέσα τους και μπορούν ακόμα να αποκωδικοποιούν μόνο με συναισθήματα τον κόσμο γύρω τους.

Η Ρούλα έχει έτοιμο τον Νέφη Συννέφη της, ένα ποίημα για τις περιπέτειες ενός μικρού, λευκού, αθώου και παιχνιδιάρικου σύννεφου που ζει πάνω από ένα καταπράσινο λιβάδι και έχει φιλίες με τις μαργαρίτες, τα χαμομήλια, τα κυκλάμινα και τις παπαρούνες. Ο Νέφης παιρνάει δυσκολίες, ζει αλλαγές αλλά διαλέγει να είναι ο εαυτός του πάντα και να είναι ελεύθερος.

Η Ρούλα Κορομηλά παραδέχεται πως ο τρόπος που το συννεφάκι της κοιτάει τον κόσμο, είναι ο ίδιος με αυτόν που βλέπει, ζει, αισθάνεται και η ίδια. Βάζει τόση από την αλήθεια και την εμπειρία της στην ύπαρξη πια αυτού του φτιαγμένου από λέξεις σύννεφου που φοβάται την στιγμή της έκθεσης του, σα να μεγάλωσε ένα παιδί και να φεύγει απ το πατρικό του. Όσον αφορά στις δύσκολες στιγμές, στη θλίψη, στη φτώχεια, στη σύγχυση που βυθιζόμαστε όλοι μας, η Ρούλα πιστεύει, πως ένα χαμόγελο του κρυσταλλένιου Νέφη μπορεί να ζεστάνει καρδιές.

Read More

And More