Α. Νέγκα: “Ανυπομονώ να… γεράσω! Θα εκμεταλλευτώ πολύ τα γηρατειά μου”

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τις εκλογές, για το πως φαντάζεται τον εαυτό της μετά από μερικά χρόνια, πότε φτάνει στα όριά της, αλλά και αν της έχει ανοίξει πόρτες η εμφάνισή της!
Στην ερώτηση αν είναι αποφασισμένη ή αναποφάσιστη για τις εκλογές, η ίδια απάντησε: “Είμαι αποφασισμένη εναντίον όλων όσοι έχουν υπάρξει επαγγελματίες πολιτικοί και έχουν πληρωθεί αδρά γι’ αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν άτομα που χαίρουν εκτιμήσεως και σεβασμού ενώ έχουν αποτύχει παταγωδώς.”
Η Αθηναΐς αποκάλυψε πως φαντάζεται τον εαυτό της μετά από μερικά χρόνια: “Ανυπομονώ να… γεράσω! Θα εκμεταλλευτώ πολύ τα γηρατειά μου. Θα λέω την γνώμη μου και μετά θα λέω “συγγνώμη είμαι ηλικιωμένη και κουράστηκα από όλα αυτά που μου λέτε” και θα αποσύρομαι. Ζω για αυτή τη στιγμή!”

Η ίδια δήλωσε ότι φτάνει στα όριά της όταν υπάρχει έλλειψη ευγένειας: “Η έλλειψη ευγένειας με τρελαίνει. Έχω σαφή όρια και γι’ αυτό φαίνομαι στριφνή. Αν ξεπεραστούν αντιδρώ. Δεν είμαι όμως πραγματικά εναντίον κάποιου που με εκνεύρισε. Μπορεί να γίνουμε και φίλοι μετά. Γαβγίζω, αλλά δεν δαγκώνω!”
Τέλος στο αν της έχει ανοίξει πόρτες η εμφάνισή της, απάντησε: “Δεν ξέρω. Και η ασχήμια και η ομορφιά ανοίγουν και κλείνουν πόρτες. Δεν είμαι τέρας ασχήμιας, αλλά ούτε και παγκόσμιο φαινόμενο ομορφιάς. Καμιά φορά βολεύει το να μην είσαι… απειλητικά ωραία. Αν ήμουν σεξοβόμβα, θα δυσκολευόμουν να πείσω πως γράφω καλά. Στην Ελλάδα επίσης το να δείχνεις 500 χρονών σε ανεβάζει μισθολογικά και όλοι σε εμπιστεύονται!”

Read More

And More