Μετά τα τυροπιτάκια έφτιαξε και πασχαλινά αυγά η διάσημη μαμά! Ποια είναι;

Μπορεί κάποτε να δήλωνε ότι το μόνο πράγμα που ήξερε να μαγειρεύει ήταν ο κυμάς, αλλά φαίνεται πως η Victoria Beckham έχει εξελιχθεί πολύ! Λίγες μέρες πριν ανέβασε στο twitter της photo με cupcakes που είχε φτιάξει η ίδια ενώ την περασμένη Παρασκευή μας έδειξε τα πασχαλινά αυγά που έφτιαξε με τον σύζυγό της David και τα τέσσερα παιδιά τους!

Για αυτή την photo η Victoria έγραψε στο Twitter της: “Και ο μπαμπάς έκανε αυτά!¨. Παπάκια σε διαφόρα στιλ για την κόρη του Harper!

“Μια Παρασκευή γεμάτη κέφι και σοκολάτα! Καλό Πάσχα… κουνελάκια της μόδας!”, έγραψε στο twitter της η Posh Victoria ανεβάζοντας αυτή την photo.

Ανάμεσα στις σοκολατένιες δημιουργίες του ζεύγους Beckham ήταν ένα ροζ γουρουνάκι, ένας λευκός βούδας, σοκολατένια λαγουδάκια αλλά και μια μπάλα ποδοσφαίρου η οποία προοριζόταν φυσικά για τον David!

Bεβαίως, η μόλις εννιά μηνών Harper δεν θα μπορεί να γευτεί τις σοκολατένιες λιχουδιές της οικογένειάς της καθώς τρώει μόνο κρέμες.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria ανεβάζει photo στο Twitter με οικογενειακές στιγμές εν ώρα… μαγειρικής δράσης! Την περασμένη Τετάρτη μας έδειξε και τα πασχαλινά cupcakes που έφτιαξε με τον εννέα ετών Romeo και την Harper.

Μπράβο στην Victoria που παρά το πιεσμένο πρόγραμμά της βρίσκει πάντα χρόνο να περνάει με τα παιδιά της!

Read More

And More