Φ. Σκορδά στο “Μίλα” για τη ζήλια, την απιστία και τον γιο της!

Για τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς, τη ζωή της στην Ιταλία, τον πρώτο ανεκπλήρωτο έρωτά της, τον Γιώργο Λιάγκα και τον μικρό Γιαννάκη, που ήρθε να της αλλάξει τη ζωή μίλησε η Φαίη Σκορδά στο “Μίλα”.
Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσει το πρώτο της παιδάκι σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Κιλκίς. “Θα γίνει κάτι σε οικογενειακό περιβάλλον και σε στενό κύκλο. Η βάφτιση δεν είναι σαν το γάμο, γιατί αφορά το παιδί”, είπε και ξεκαθάρισε πως αν και θέλει μεγάλη οικογένεια, δεν είναι έγκυος.
Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε πως ο πρώτος της έρωτας ήταν ανεκπλήρωτος. “Παρόλο που ήμουν κοινωνική, ήμουν ντροπαλή σε ό,τι αφορά στα αγόρια. Ο πρώτος παιδικός μου έρωτας έμεινε ανεκπλήρωτος και μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα για σπουδές στην Ιταλία”.
Για τις σπουδές στην Ιταλία ανέφερε: “Είχα σκεφτεί να μείνω στην Ιταλία, αλλά έχασα ξαφνικά τον παππού μου και γύρισα πίσω. Τότε ήταν που έφυγα και δεν ξαναγύρισα εκεί”.
Τι αποκάλυψε, όμως, για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα;
“Ο Γιώργος το είχε τελικά μέσα του να γίνει οικογενειάρχης… Αγαπώ το χιούμορ και την σπιρτάδα του και τώρα το πώς είναι με το παιδί… Στο θέμα της ζήλιας, μπορώ να πω ότι θα ζηλέψω αν δω κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του και στο πως είναι απέναντί μου”.
Θα συγχωρούσε την απιστία;
“Δεν μου έχει συμβεί να με απατήσουν και να το ξέρω. Υποθετικά σου απαντώ πως όχι δεν θα τη συγχωρούσα. Είμαι ευαίσθητη και θα πληγωνόμουν πολύ. Πάνω από όλα όμως, αν βρεθεί κάποιος σε αυτήν τη θέση, πρέπει να σκεφτεί πρώτα από όλα ότι είναι γονιός”, δήλωσε.
Για τη σχέση της με το παιδί είπε: “Τώρα έχω χαλαρώσει και δεν είμαι πια τόσο αγχωμένη” και πρόσθεσε: “Η εμπειρία της εγκυμοσύνης και του τοκετού ήταν συγκλονιστική και δεν μετάνιωσα που ο πατέρας του γιου μου ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Εγώ δεν θα μπορούσα να το περιγράψω με λέξεις”.
Τέλος για την εκπομπή και τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε: “Παρακολουθώ τα νούμερα, αλλά δεν επαναπαύομαι”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More