Πέθανε στα 29 του, το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σόκαρε όλο τον κόσμο της showbiz, η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη. Η 29χρονη Γιάννα παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον καρκίνο και ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της.

Το χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005, έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί από την επάρατη νόσο, μετά από δυο χρόνια μάχης που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο που την γνώριζε.
Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο “10-2” στη ΝΕΤ, στη σειρά “Ελλάς το Μεγαλείο σου”, στην “Νταντά” και στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”.

Πέρα από το μόντελινγκ, η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική και το θέατρο. Πέρσι, μάλιστα, έκανε και το όνειρό της πραγματικότητα και κλήθηκε να ενσαρκώσει ένα ξεχωριστό ρόλο στη θεατρική σκηνή. Στην παράσταση “Η φάκα” που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στο θέατρο “Αθηνά”, η Γιάννα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο “Σάρα Τζέσικα”, μέσα από τον οποίo θέλησε να αναδείξει το ταλέντο της.


Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση που έλαβε μέρος η ΓιάνναΣυγκλονισμένη η οικογένεια της Γιάννας έστειλε στους φίλους της το ακόλουθο μήνυμα:

“Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ! ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΑΥΡΙΟ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30, ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 15:30.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ”

Πολύ στενοχωρημένοι είναι και οι άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον. Το TLIFE επικοινώνησε με την καλή φίλη της Γιάννας, Στέλλα Δημητρίου που έμαθε πριν λίγη ώρα τα δυσάρεστα νέα. “Το έμαθα πριν από λίγο. Με ενημέρωσε η οικογένειά της μέσω μηνύματος για το θάνατό της και την κηδεία. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Η Γιάννα ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Πάντα χαμογελαστή και χαμηλών τόνων. Δεν ήθελε να προκαλεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για το πρόβλημα υγείας της η Στέλλα αποκάλυψε: “Το καλοκαίρι έμαθα ότι είχε καρκίνο. Ήταν στα πρώτα στάδια της ασθένειας, αλλά δεν το έλεγε πουθενά. Είχε κλειστεί στον εαυτό της και λίγοι άνθρωποι ήξεραν για τις δυσκολίες που περνούσε. Τι να πω; Καλό ταξίδι να έχει και κουράγιο στην οικογένειά της”.