T. Cruise – K. Holmes: Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλυγουντ ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτήν την περίοδο η Katie Holmes και ο Tom Cruise, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι αναμένεται να χαρίσει ένα αδελφάκι στην Suri.
Όπως αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον το ζευγάρι δεν κρύβει την χαρά του και η Katie: “Πιστεύει ότι το δεύτερο παιδί θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά”. Η ίδια πηγή αναφέρει: “Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Ανυπομονεί να γίνει ξανά μανούλα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει”.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του ζευγαριού διαψεύδει τις φήμες, επισημαίνοντας πως η πρωταγωνίστρια του “Jack & Jill” δεν περιμένει τον πελαργό. Οι δυο ηθοποιοί όμως, φαίνεται πως κρατούν χαμηλό προφίλ, ώσπου να το ανακοινώσουν.
Tom Cruise και Katie Holmes παντρεύτηκαν το 2006, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στην Suri, ενώ ο 49χρονος ηθοποιός στο παρελθόν έχει υιοθετήσει δύο παιδιά -την 19χρονη Isabella και τον 17χρονο Conor- όσο ήταν παντρεμένος με την Nicole Kidman.

Read More

And More