Gwyneth Paltrow: “Υπέφερα από επιλόχεια κατάθλιψη!”

Δείχνει λαμπερή, όμορφη και χαμογελά πάντα στο φακό. Κανείς δεν γνώριζε, όμως, οτι η Gwyneth Paltrow αφού έφερε τον δεύτερο γιο της στον κόσμο έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη! Η διάσημη ηθοποιός μίλησε γι’ αυτό στο τηλεοπτικό show “The Conversation With Amanda de Cadenet”.

Όλα ξεκίνησαν το 2006 μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, του Moses και όπως παραδέχτηκε και η ίδια δεν θα είχε παραδεχτεί ή κάνει τίποτα αν ο σύζυγός της Crhis Martin δεν της έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά με την ίδια!

“Δεν είχα επαφή με κανέναν! Ένιωθα σαν ζόμπι! Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει! Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου” είπε η Gwyneth Paltrow στο show που προβλήθηκε πρόσφατα.

“Ο σύζυγός μου μου είπε πώς κάτι πηγαίνει στραβά μαζί σου. Μου είπε ότι πίστευε ότι έχω επιλόχεια κατάθλιψη και εγώ του απάντησα αποκλείεται!”, από εκεί και μετά όπως επισήμανε άρχισε να ψάχνει και να διαβάζει για την επιλόχεια κατάθλιψη και διαπίστωσε πως είχε όλα τα συμπτώματα.

Και έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι ποτέ δεν κατάλαβε γιατί οι μητέρες κρίνουν άλλες μητέρες γι’ αυτό και ότι ήταν μια περίοδος κατά την οποία ένιωθε τρομερές τύψεις!

Ευτυχώς, σήμερα έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη 100% και αυτό το οφείλει σε μεγάλο ποσοστό στον σύζυγό της!

Read More

And More