Δ. Νομικού: Ένα μωρό είναι δώρο από τον Θεό!

Ίσως είναι πιο ευτυχισμένη από τοτέ. Ο λόγος φυσικά για την Δούκισσα Νομικού,της οποίας το μήνυμα στο twitter τις περασμένες ημέρες ήταν αρκετό για να προκαλέσει εκρήξεις φημών. Ο συναγερμός όμως ήταν άκυρος, αφού η Δούκισσα δεν είναι έγκυος…

“Δεν είμαι τόσο προχωρημένη, αυτά τα κάνουν στο εξωτερικό… Το twitter το χρησιμοποιώ για να κάνω πλάκα, για να μιλάω με τους φίλους μου και να γνωστοποιώ όσα έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ για κάτι τόσο σοβαρό και προσωπικό, όπως μια εγκυμοσύνη…”, δηλώνει στο “Θέμα People” η ίδια.

Πώς είναι η ζωή της αυτή την εποχή;
“Όπως είναι όλων μας. Αβέβαιη και μπερδεμένη… Ευτυχώς έχω βρει τις ισορροπίες μου και μπορώ να απολαμβάνω μικρές καθημερινές στιγμές. Και να σου πω και κάτι; Τώρα χαμογελάω περισσότερο. Αυτή είναι η άμυνά μου: το γέλιο”.

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά της;
“Αυτό δεν μπορείς να το σχεδιάσεις. Ένα μωρό είναι δώρο από τον Θεό.”.

Σκέψεις για γάμο υπάρχουν;
“Είναι νωρίς ακόμη…”.

Πόσο άλλαξε η ζωή της χάρη στη σχέση της με τον Χρήστο Χολλίδη…
“Θα μπορούσα να σου ανοίξω την καρδιά μου. Θα μπορούσα να σου πω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Με τρομάζουν όμως, οι βαρύγδουπες δηλώσεις – κυρίως όταν αυτές γίνονται δημοσίως. Η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτή με βοήθησε πολύ, με στήριξε πολύ και με έκανε να χαμογελάω σε πολύ δύσκολες στιγμές μου. Ήρθε στη ζωή μου όταν έλεγα πως δεν ήθελα να ερωτευτώ. Κι όμως, τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ο έρωτας σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Φοβάμαι όμως τα μεγάλα λόγια, γιατί όσο ξαφνικά έρχεται τόσο ξαφνικά μπορεί να φύγει. Γι αυτό θέλω απλώς να απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει, χωρίς πολλά λόγια… Από τη στιγμή που με τον Χρήστο παραδεχτήκαμε τη σχέση μας, δεν υπήρχε λόγος για κρυφτό. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Κάποια πράγματα αξίζουν να μείνουν μόνο για εμάς τους δυο.”.

Read More

And More