Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές θα βάλουν “τρίποντα ζωής” για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

Νίκος Μπουντούρης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νάσος Γαλακτερός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Δημακόπουλος, Νίκος Τόλλιας, Γιώργος Λημνιάτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Χρήστος Τσέκος, Άγγελος Κορωνιός, Δημήτρης Καζιάνης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Μποσγανάς, Ευθύμης Μπακατσιάς…

Αυτά είναι μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ που θα παρευρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του 1ου Αθλητικού Κέντρου Γέρακα, τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 19:00, στα πλαίσια φιλανθρωπικού αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni) σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης.

Οι ομάδες των δύο Συλλόγων θα αναμετρηθούν με σκοπό την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και του Συλλόγου Ατόμων με Γενετικά Προβλήματα “Το Μέλλον”, προσφέροντας θέαμα, συγκίνηση και πολλά καλάθια! Αξίζει να σημειωθεί πως χρέη προπονητή της ομάδας αποφοίτων των ΕΚΓ ανέλαβε ο Μανώλης Ζαχαράκης. Τον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού ενώ τις ομάδες θα υποδεχθεί η γνωστή παρουσιάστρια και Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς.

Read More

And More