Δεύτερος μασέρ κατηγορεί τον Travolta για σεξουαλική επίθεση!

Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα έσκασε και δεύτερη καταγγελία από άνδρα μασέρ ότι ο John Travolta τον παρενόχλησε σεξουαλικά.
Και μπορεί ο ηθοποιός να αρνήθηκε τις κατηγορίες του πρώτου, λέγοντας ότι θέλει τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, όμως η δεύτερη καταγγελία έχει προκαλέσει πανικό στα κοσμικά πηγαδάκια του Χόλιγουντ.
O δεύτερος μασέρ, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του, θα συμμετάσχει στην αγωγή που κατατέθηκε από συνάδελφό του σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων και κατηγορώντας τον Travolta ότι τους παρενόχλησε σεξουαλικά δύο φορές στις ιδιωτικές συνεδρίες μασάζ που του έκαναν.
Ο δεύτερος ενάγων ισχυρίζεται ότι ο Travolta τον άγγιξε στα πόδια και στα γεννητικά όργανα και επιχείρησε να έχει μαζί του σεξουαλική επαφή μέσα στο δωμάτιο του ηθοποιού σε ξενοδοχείο της Ατλάντα, στις 28 Ιανουαρίου.
Οι κατηγορίες αυτές συμπίπτουν με εκείνες ενός άλλου μασέρ από το Τέξας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατέθεσε την αγωγή κατά του Travolta την περασμένη εβδομάδα κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια μασάζ σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στις 16 Ιανουαρίου.
“Αυτός ο δεύτερος ‘ανώνυμος’ ισχυρισμός είναι το ίδιο παράλογος και γελοίος με τον πρώτο”, είπε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον ηθοποιό.

Read More

And More