Π. Τατσόπουλος – Σ. Σταυρίδης: To video που πιάστηκαν στα χέρια και η συγνώμη του δεύτερου μέσω Facebook

Στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής “πιάστηκαν” στα χέρια ο Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Στέλιος Σταυρίδης της ΔΡΑΣΗΣ.
Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς. Καλεσμένοι της o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Στη διάρκεια της εκπομπής επικράτησε ένταση με πρωταγωνιστές τον κ. Τσατσόπουλο και τον κ. Σταυρίδη. Οι δυο πολιτικοί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και στο πλατό ακούστηκαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.
Σήμερα ο κ. Σταυρίδης ζήτησε συγνώμη μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook:
“Θέλω να εκφράσω την λύπη μου, και να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Τατσόπουλο (που σημειωτέον δεν γνώριζα) για τον έντονο διαπληκτισμό, που δεν τιμά κανέναν μας. Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη, γι αυτό και σπεύδω να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη.
Προσπάθησα αρκετές φορές ευγενικά και με πολύ ηρεμία, να τον παρακαλέσω να μην με ερμηνεύει και μάλιστα τόσο υποτιμητικά. Τα περί Μπάρμπα Θωμά με προσέβαλαν και με αδίκησαν βαθύτατα, αφού ακριβώς τα αντίθετα, κατ΄ εξακολούθηση, με πάθος και επιτυχία υπηρέτησα στην ζωή μου.
Όμως είπα και εγώ πράγματα που δεν έπρεπε και που δικαίως τον έφεραν εκτός εαυτού, αφού και εγώ με την σειρά μου τον αδίκησα και τον προσέβαλα, μην γνωρίζοντας την ιδιότητα του και τα έργα του.
Όπως κατ’ επανάληψη έχω πει, όλοι έχουμε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές μας. Και η δική μου σήμερα, ήταν από τις χειρότερες. Ειλικρινά λυπάμαι.
Στελιος Σταυριδης”
Από τη μεριά του ο κ. Τσατσόπουλος έγραψε το εξής:


Δες το video του zappit:

Read More

And More