Το Reuters αποκαλεί τον Τσίπρα “σέξι Αλέξη”!

Η προσοχή των διεθνών μέσων είναι στραμμένη στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας και στους πρωταγωνιστές της. Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο ποσοστό στις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να γίνει αντικείμενο σχολιασμού για τις απόψεις που στηρίζει αλλά και για την… εμφάνισή του! Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αποκαλεί τον αρχηγό της αριστεράς “σέξι Αλέξη”.

Ο συντάκτης του άρθρου ξεκαθαρίζει πως ο χαρακτηρισμός αυτός δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών. Ο 37χρονος Έλληνας πολιτικός ξεχώρισε όταν κάθισε στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων και στήριξε αδιαπραγμάτευτα τα πιστεύω του και αυτό, όπως αναφέρει το Reuters, έκανε ξεκάθαρο το γεγονός πως η πολιτική κατάσταση στην Αθήνα άλλαξε!

“Ένας μοτοσικλετιστής πρώην κομμουνιστής με το θεληματικό πηγούνι, κοντά μαύρα μαλλιά, φλογερά μάτια και την γοητευτική σύντροφο, ο Τσίπρας σαγήνεψε το λαό με την υπόσχεση να του δώσει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θεωρούν αδύνατο”, αναφέρει το άρθρο σχολιάζοντας στη συνέχεια με θετικά λόγια την πολιτική του στάση.

Στη συνέχεια παραθέτει μαρτυρίες ψηφοφόρων του, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, που υπογραμμίζουν ότι το νεαρό της ηλικίας του, η εμπιστοσύνη ότι θα βοηθήσει τη χώρα και η γοητεία του ήταν κριτήρια με τα οποία τον επέλεξαν ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το σύνθημα “Πάμε Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι”!

Ωστόσο, ο Τσίπρας δεν είναι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο, καταλήγει ο συντάκτης. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και θεωρείται μεθοδικός και τελειομανής. Η άνοδός του είναι αποτέλεσμα στρατηγικής και σκληρής δουλειάς και όχι της καλής εμφάνισής και τύχης!

Read More

And More