Α. Βίσση: Μιλά για το θάνατο του πατέρα της και τη συνεργασία με τον Α. Τότσικα!

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Δώδεκα” στη Θεσσαλονίκη, η Άννα Βίσση μίλησε στο για την απώλεια του πατέρα της, το καινούργιο τραγούδι με τίτλο “Τυραννιέμαι” και τη συνεργασία που ετοιμάζει με τον Αποστόλη Τότσικα.
Η γνωστή ερμηνεύτρια που πριν λίγες μέρες πέρασε δύσκολες ώρες με τον χαμό του πατέρα της, παίρνει δύναμη από τα αγαπημένα της πρόσωπα και την αγάπη του κόσμου και επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή.
Μιλώντας, αρχικά, στο “Κοσμοράδιο 95,1” για τον χαμό του πατέρα της, δήλωσε: “Είμαι όσο μπορεί να είναι κανείς καλά, μετά την απώλεια ενός από τους λίγους αγαπημένους μου ανθρώπους. Είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, πόσο μάλλον τον μπαμπά ή την μαμά. Ήταν μια στιγμή που κατάλαβα πόσους φίλους έχω, πόσους φίλους έχει η οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και, κυρίως, η οικογενειακή, αλλά και των φίλων”.
Ενώ, συμπλήρωσε: “Έχασα τρία αγαπημένα άτομα μέσα σε τρία χρόνια… Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας,γι’ αυτό και η ζωή έχει αξία. Πιστεύω πως μόνο με αγάπη ξεπερνάει κανείς τις άσχημες στιγμές της ζωής του”.
Για την πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη είπε: “Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω, γιατί έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες. Τραγουδώντας ξεχνάς και εκτονώνεσαι. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπεράσω τον πόνο μου”.
Ακόμη, η ίδια μίλησε για το νέο της τραγούδι και αποκάλυψε πως στο video clip της θα συνεργαστεί με τον Αποστόλη Τότσικα. “Έχει πολλή πλάκα αυτό το τραγούδι. Η μουσική είναι χαρούμενη, αλλά οι στίχοι το αντίθετο”, συνέχισε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως πρωταγωνιστής του clip θα είναι ο Αποστόλης Τότσικας!

Read More

And More