Η Ισπανία δεν θέλει να κερδίσει στην Eurovision γιατί δεν έχει λεφτά για την διοργάνωση!

Η τραγουδίστρια Pastora Soler που μετέχει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της Ισπανίας, αποκάλυψε σήμερα στη δημόσια τηλεόραση ότι την συμβούλεψαν “να μην κερδίσει” στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο επειδή η διοργάνωση του επόμενου φεστιβάλ, του χρόνου “θα στοίχιζε πολλά χρήματα” σε μια περίοδο που η χώρα της είναι βυθισμένη στην κρίση.

Μου είπαν: σε παρακαλούμε, μην κερδίσεις!” αστειεύτηκε η Soler μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ABC Punto Radio. Παραδέχτηκε όμως σοβαρά ότι το θέμα προκαλεί ανησυχίες στη δημόσια τηλεόραση TVE.

Πιστεύω ότι δεν είναι τώρα η ώρα, ούτε για την Ισπανία ούτε για την ισπανική τηλεόραση” να κερδίσει το διαγωνισμό, πρόσθεσε. “Αν κερδίζαμε νομίζω ότι θα ήταν αδύνατον να οργανώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό, επειδή κάτι τέτοιο θα στοίχιζε πάρα πολλά λεφτά“, είπε η τραγουδίστρια.

Το Αζερμπαϊτζάν (όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός τραγουδιού) μπορεί να το κάνει καθώς έχει πετρέλαια όμως εμείς, θα πρέπει πρώτα να ξεφύγουμε από το κακό παρελθόν μας” σημείωσε η Pastora Soler που θα ήθελε πάντως να είναι στην πρώτη πεντάδα αλλά “στη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη θέση”.

Η 33χρονη τραγουδίστρια συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι Quedate conmigo (“Μείνε μαζί μου”). Η Ισπανία δεν περνά από ημιτελικούς αλλά πηγαίνει κατευθείαν στον τελικό, μαζί με άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία, λόγω της σημαντικής οικονομικής συμβολής τους στη Eurovision.

Read More

And More