Έκανε μανικιούρ μετά… τα αρνητικά σχόλια για τα φαγωμένα νύχια της!

Γαλλικό μανικιούρ και μάλιστα όσο πιο γρήγορα μπορούσε έσπευσε να κάνει η Britney Spears. Η γνωστή ερμηνεύτρια μετά τις αρνητικές κριτικές που άκουσε για τα φαγωμένα νύχια της, σήμανε κόκκινο συναγερμό στο salon de beaute της και έκανε χθες μια εμφάνιση έκπληξη.
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τα φαγωμένα νύχια της, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Beacon Theatre. Εκεί, η γνωστή τραγουδίστρια είχε πολύ άγχος για τη συνεργασία με το X-Factor και άρχισε να τρώει τα πετσάκια από τα νύχια της και να ματώσει τα δάχτυλά της.
Ακούγοντας όμως, τα σχόλια, η Britney επανήλθε δριμύτερη, φόρεσε ένα σέξυ ροζ φόρεμα και έδειξε το εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ της στο φωτογραφικό φακό.

Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως όποτε ανησυχεί για κάτι και είναι αγχωμένη, τρώει τα νύχια της. Είναι μια συνήθεια που όπως λέει και η ίδια προσπαθεί να σταματήσει, αλλά μάλλον δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. “Πρέπει να σταματήσω να τρώω τα νύχια μου! Πρέπει να σταματήσω να έχω τόσο άγχος και να ανησυχώ συνέχεια”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Read More

And More