Τι θα κάνουν οι Onirama 4 μέρες πάνω σε ένα πλοίο;

Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα Onirama θα πραγματοποιήσει μια ονειρική συναυλία εν πλω στην τετραήμερη κρουαζιέρα που διοργανώνει η Louis Hellenic Cruises.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους επιβάτες του πολυτελούς Louis Olympia.

Το “μουσικό” ταξίδι θα αρχίσει από την Παρασκευή 1η Ιουνίου με προορισμούς την κοσμοπολίτικη Μύκονο, τη γραφική Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι) και τη σαγηνευτική Σαντορίνη. Οι Onirama θα διασκεδάσουν και θα ξεσηκώσουν τους συνεπιβάτες τους με τις επιτυχίες τους αλλά και την ενέργειά τους!

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι ο frontman του συγκροτήματος θα πρέπει να αποχωριστεί για αυτές τις μέρες την αγαπημένη του σύζυγο Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τον γιο τους Φίλιππο.

Οι Onirama έχουν καταγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία δέκα ετών με τεράστια διαχρονικά hits και μια μοναδική επικοινωνία με το κοινό. Έχουν συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καταξιωμένους και αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ως το Καλύτερο Συγκρότημα της χρονιάς τόσο στα Mad Video MusicAwards όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status.

Η ονειρική αυτή κρουαζιέρα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία σπάνια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή.

Read More

And More