Γ. Αρναούτογλου: “Υπάρχει ένα φλερτ στη Νάξο!”

Για την νέα κοπέλα που φαίνεται να έχει μπει στη ζωή του μετά το χωρισμό με την Νικόλ Κοτοβός, το τηλεοπτικό του μέλλον και τη Νάξο μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα και τη ραδιοφωνική του εκπομπή του στον “Real Fm”.
“Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου! Τελειώνει το συμβόλαιο μου τον Ιούλιο και δεν έχω μιλήσει καθόλου με το Mega. Κάναμε μια πρώτη συζήτηση-κουβέντα!”, είπε ο γνωστός παρουσιαστής σε απόσπασμα της συνέντευξης που είδαμε στο “Πρωινό mou” και πρόσθεσε: “Ένα late night show. Αυτό είναι το τρελό μου όνειρο! Το θέλω καθημερινό αυτό. Όλο το concept που έχω φτιάξει στηρίζεται πολύ λίγο στον καλεσμένο. Εγώ κινώ την όλη ιστορία!”
Όσον αφορά στο φλερτ που έχει στη Νάξο, δήλωσε: “Έχω βρει μια πολύ ωραία κατάσταση στη Νάξο! Ένα φλερτ υπάρχει! Βρήκα φοβερή παρέα και λέω να μείνω εκεί φέτος το καλοκαίρι. Λέω ν΄ ανοίξω και ένα beach bar κάτω στο νησί”.
Για όσους τον “κατηγορούν” έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση δήλωσε: “Κανείς δεν ξέρει τι έχω ζήσει και από πού έχω ξεκινήσει εγώ. Επέλεξα να μην μπω σε κάποια δημόσια υπηρεσία κάποτε. Με ρίσκο πολύ μεγάλο κάθε χρόνο να είμαι άνεργος. Για 10 χρόνια, έπαιρνα 200.000 δραχμές με δυο εκπομπές στο TV Μακεδονία, και στην ΕΡΤ3 πήρα 400.000 δραχμές. Και μετά κατέβηκα στην Αθήνα χωρίς να ξέρω κανέναν. Η εκπομπή “στην Πρίζα” πήγε χάλια και μάζευα τις βαλίτσες μου ώστε να φύγω για μετανάστης… Ντρεπόμουν να γυρίσω πίσω ηττημένος! Τελικά πήγα στο Mega και μετά ξεκίνησε αυτή η επιτυχία. Αυτά τα 12-13 χρόνια κανείς δεν ήταν κοντά μου όταν ας πούμε δεν υπήρχε φράγκο στην τσέπη. Ο κόσμος πάντα στο μυαλό του νομίζει ότι έχεις χρήματα”.
Τέλος, για τις σχέσεις και τα λάθη που έχει κάνει είπε: “Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στις σχέσεις. Είμαι πολύ πιστός, δεν απατάω. Μπορεί να κοιτάξω όμορφα μια κοπέλα και να τη φλερτάρω. Αλλά όχι με πονηρό τρόπο. Δεν μου λείπει το sex. Μ΄αρέσει πάρα πολύ να είμαι πιστός, και ειδικά αυτά τα χρόνια! Έκανα κι εγώ τις βλακείες μου από τα 18 έως τα 28”.

Read More

And More