Magic City: H νέα εκρηκτική καλοκαιρινή σειρά της Nova!

Με τη νέα μαφιόζικη σειρά εποχής, η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, επιχειρεί να εκτινάξει τον υδράργυρο στα ύψη αυτό το καλοκαίρι, από τις 12 Ιουνίου και κάθε Τρίτη στο Novacinema1 & Novacinema HD, στις 22.00 έρχεται η εκρηκτική καλοκαιρινή σειρά “Magic City”.
Η σειρά του Mitch Glazer – δημιουργού των Passion Play και Great Expectations – με τους Jeffrey Dean Morgan, και την εκρηκτική Olga Kurylenko -το Κορίτσι του James Bond στο Quantum of Solace- διαδραματίζεται στο Μαϊάμι της δεκαετίας του ’50, την εποχή που ο Κάστρο κατέλαβε την Κούβα και συγκεκριμένα στην ζωή της αστραφτερής οικογένειας Evans, ιδιοκτητών του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Miramar Playa Hotel.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
“Μαϊάμι, 1959, είναι μια ταραχώδης εποχή, αλλά το Μαϊάμι Beach αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρίσκεται κάποιος, καθώς όλα συμβαίνουν εκεί. Οι Κένεντι, η μαφία και η CIA κατέχουν το δικό τους χώρο στο Μαϊάμι Beach και ο Ike «βασιλεύει» στο ρετρό και γκλάμουρ μικρόκοσμο του πολυτελούς Miramar Playa Hotel.

Τα πάντα όμως έχουν το τίμημα τους.

Για να χρηματοδοτήσει το όνειρο του, ο Ike έχει «πουλήσει την ψυχή του» στο αφεντικό της μαφίας «Χασάπη», Ben Diamond. H σύζυγος του Ike, Vera, πρώην χορεύτρια και τα τρία παιδιά του πιστεύουν ότι είναι ένας έντιμος και αξιοσέβαστος άνθρωπος, αλλά δυστυχώς ο ίδιος δεν μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τον διάβολο. Η αστραφτερή ζωή του είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Στην πραγματικότητα, στο Miramar Playa τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Καθώς ο κόσμος του Ike απειλείται με κατάρρευση, ο ίδιος παλεύει για την οικογένεια του και το Miramar Playa στην Μαγική Πόλη”.

Read More

And More