Η γυναίκα που έκανε 10 πλαστικές σε μία μέρα!

Η Heidi δήλωσε ότι λατρεύει το καινούργιο της σαγόνι, ενώ για το πλούσιο στήθος της είπε ότι θα έκανε μια ακόμα πλαστική γιατί δεν είναι όσο μεγάλο θα το ήθελε, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερες πλαστικές στο μέλλον.

Η 23χρονη έκανε ριζική αλλάγή στην εμφάνιση κάνοντας δέκα πλαστικές σε μία μέρα κάτι που ξάφνιασε όλο τον κόσμο την ημέρα που παρουσίασε το αποτέλεσμα των επεμβάσεων.

Ο σύζυγος της ήταν στο πλευρό της και είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της συντρόφου του. Όταν έκανε τις αλλάγες στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο της το είχε κρατήσει μυστικό από τους φίλους της και την οικογένεια της.

Εννέα εβδομάδες μετά τις πλαστικές, αφού είχε αναρρώσει πλήρως ήρθε αντιμέτωπη με την αντίδραση της μητέρα της σε μία εκπομπή όπου η Heidi ήταν καλέσμένη μαζί με την μητέρα της, όταν την ρώτησε λοιπόν για το αποτέλεσμα αν της άρεσε.

Tότε η μητέρα της είπε: ”Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου, μάλλον ήθελες πάρα πολύ να μοιάσεις στην Barbie και τα κατάφερες αφού είσαι πλαστική”. Τότε η 23χρονη δεν άντεξε την αρνητική αντίδραση της μαμάς της και κατά τη διάρκεια του Show ξέσπασε σε λυγμούς.

“>http://player.ooyala.com/player.js?height=300&width=400&deepLinkEmbedCode=Fkd3BhMTpJoIzkHJDWFByAEZSmqVX2JB&autoplay=1&embedCode=Fkd3BhMTpJoIzkHJDWFByAEZSmqVX2JB”>>

Read More

And More