Ο “κολλητός” του Α. Σαμαρά με τα τατουάζ!

Ένας φίλος από τα παλιά ήταν αυτός που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να παρακάμψει το πρόγραμμα της προεκλογικής του περιοδείας για να τον συναντήσει. Ο λόγος για τον Τάκη Παπά, τον ιδιοκτήτη ενός καφέ στην Κόρινθο που ήθελε οπωσδήποτε να συναντήσει ο αρχηγός της ΝΔ.
Ο “Τάκης με τα τατουάζ”, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και του Βύζαντα Μεγάρων και είχε γνωριστεί με τον Α. Σαμαρά πριν από τρία χρόνια, στην περιοδεία που είχε κάνει όταν εξελέγη ο νέος πρόεδρος του κόμματος.
Τα τατουάζ που έχει στα χέρια και τα πόδια του είχαν τραβήξει το ενδιαφέρον του Σαμαρά, που πολύ χαλαρός είχε μπει στο μαγαζί και τον είχε ρωτήσει τι συμβολίζουν. Έτσι έγινε και η πρώτη γνωριμία με τον Τάκη που και αυτήν τη φορά, στη νέα προεκλογική του εκστρατεία δεν παρέλειψε να συναντήσει.

Μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα”, ο Τάκης Παπάς ανέφερε: “Είδα πρώτα τους αστυνομικούς του να περικυκλώνουν το μαγαζί και αντιλήφθηκα την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά. Είχα πολύ κόσμο στο μαγαζί. Ρωτά τους θαμώνες που είναι το παιδί με τα τατουάζ και μόλις με είδε μου είπε: “Τάκη, τι κάνεις; Πώς πάει το μαγαζί;”. Τον ρώτησα αν με θυμόταν γιατί μου έκανε εντύπωση και μου είπε: “Ξεχνιέσαι εσύ”. Θυμόταν τη θέση του καφέ και το όνομά μου”.

Read More

And More