Μ. Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για το χωρισμό με τον Κ. Σπυρόπουλο και τον νέο της σύντροφο!

Για το χωρισμό της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τη νέα της ζωή και τον σύντροφό που γνώρισε στη Θεσσαλονίκη μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Το μεγάλο μας τσίρκο” που κάνει πρεμιέρα στις 28 του μήνα στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη και είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη.
Μιλώντας αρχικά στο “ΕΓΩ!”για το ρόλο που ενσαρκώνει και τον οποίο είχε υποδυθεί στο παρελθόν η Τζένη Καρέζη, δήλωσε: “Φυσικά και έχω άγχος, αλλά όχι επειδή κάποιος μπορεί να σκεφτεί να κάνει σύγκριση. Η Τζένη Καρέζη είναι ένας μύθος, είναι αξεπέραστη. Έχω τρομερή αγωνία, γιατί θέλω το αποτέλεσμα να είναι καλό και αξιοπρεπές”.
Για το χωρισμό της με τον Κώστα Σπυρόπουλο ανέφερε: “Χωρίσαμε όμορφα και ωραία με τον Κώστα και αυτό συμβαίνει όταν ο ένας σέβεται τον άλλον. Μπορεί να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, αλλά σαφώς δεν είμαστε φίλοι, με την έννοια να ενημερώσει ο ένας τον άλλον για την προσωπική του ζωή”.
Όσον αφορά στο νέο της σύντροφο σημείωσε χαρακτηριστικά: “Είναι αλήθεια. Στη Θεσσαλονίκη γνώρισα τον άνθρωπο που υπάρχει στη ζωή μου και με κάνει ευτυχισμένη… Δεν θέλω να πιέζομαι για τίποτα. Και έξω βγαίνω και κυκλοφορώ ελεύθερα. Δεν κάνω κάτι κακό για να κρύβομαι, αλλά δεν διατυμπανίζω το τι συμβαίνει στη ζωή μου”.
Θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή μανούλα;
“Δεν είναι αυτοσκοπός. Αν προκύψει κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, φυσικά.”

Read More

And More