Πώς παραμένει τόσο νέος ο Tom Cruise; Με μάσκες από… κουτσουλιές πουλιών!

Έχω μόλις ανεβάσει το θέμα για τις beauty αλλαγές της Katie Holmes (σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου κάνε κλικ εδώ) και φτάνει στο τουίτα twit από φίλο μου: Δεν σχολίασες όμως ότι ο Tom όταν την παντρεύτηκε ήταν 44 και όταν χώρισαν 29. Με άλλα λόγια με προκάλεσε! Κι έψαξα και έμαθα το beauty μυστικό του Tom Cruise το οποίο, μεταξύ μας, δεν είναι και τόσο δύσκολο γιατί έχει βουήξει ο τόπος και τα tabloids με αυτό το απεχθές μυστικό.

Κράτησε το στομάχι σου και προχωρώ σε αποκαλύψεις: Σύμφωνα με την Now Daily ο Tom Cruise κάνει μια μάσκα με κουτσουλιές πουλιών την οποία κάνει και η Victoria Beckham! Ναι!

Μιλώντας στην Now Daily μια πηγή δήλωσε: “Ο Tom δεν κάνει botox ή πλαστικές επεμβάσεις αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στις φυσικές θεραπείες. Πολύ πρόσφατα άρχισε να πειραματίζεται με μάσκες από κουτσουλιές αηδονιών!”.

Και μερικές πληροφορίες ακόμη: η θεραπεία κοστίζει 135 δολάρια, την ανακάλυψε η Shizuka Bernstein (οι διάσημοι του Hollywood πίνουν νερό στ’ όνομά της!), την λατρεύει η Posh Victoria και είναι μια από τις θεραπείες που έχουν προκαλέσει μανία σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Λονδίνο!

Η θεραπεία με τις κουτσουλιές ή πιο κομψά “nightingale poo facial” αποτελεί μια μίξη με κουτσουλιές πουλιών (ακόμη δεν λέω να το συνηθίσω!), ρύζι και νερό ενώ η μάσκα που δημιουργείται απλώνεται στο πρόσωπο κάτω από ακτίνες UV.

Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα στο πρόσωπο του Tom Cruise, κάνει δουλειά!

Read More

And More