Δέσποινα Βανδή: Σέξυ εμφάνιση με μπικίνι!

Τα μυστικά της διατροφής της αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή και φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό μαγιό για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού. Πιο fit και σέξυ από ποτέ η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στο φακό, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί της.
Φορώντας ένα μαύρο leather αποκαλυπτικό μαγιό η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το “Shape” και ανέφερε τους κανόνες που ακολουθεί για να διατηρεί αρμονικές τις αναλογίες του κορμιού της.

/

“Απλά αγαπάω τη μεσογειακή κουζίνα. Κι αν πρέπει να μιλήσω για “κανόνες”, αυτοί είναι σε καθημερινή βάση η αποφυγή των τηγανητών και της χρήσης βουτύρου. Αυτά για το καλό όλων μας”, εξομολογήθηκε η Ελληνίδα σταρ και συμπλήρωσε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω ό,τι και τα παιδιά μου, ωστόσο η “δίαιτα” είναι σίγουρα μία λέξη που δε μου ταιριάζει καθόλου. Αγαπάω πολύ το φαγητό και όλα αυτά που ονομάζουμε “παρασπονδίες”. Απλά μπαίνω σε προγράμματα διατροφής όταν ξεφεύγω αρκετά από το κανονικό μου βάρος, γεγονός που συμβαίνει συνήθως τα καλοκαίρια στις διακοπές”.

Ποια η σχέση της όμως, με τη γυμναστική;
“Για μένα η γυμναστική δεν είναι καταναγκασμός. Την αγαπάω. Κάποιες φορές μπορεί να νιώθω εξαντλημένη ή να βαριέμαι, αλλά με το που ξεκινάω, πωρώνομαι. Παλιότερα έκανα πιο πολύ Pilates, Τώρα ανακάλυψα τους ιμάντες. Η ποικιλία κρατά το ενδιαφέρον μου αμείωτο”.
/
Διάβασε περισσότερα στο “Shape” που κυκλοφορεί!

Read More

And More