H. Beckham: Το πιο fashion μωρό γίνεται ενός έτους! Φωτογραφίες

H Harper Beckham σε μία εβδομάδα θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και μέσα σε ένα μόλις χρόνο έχει κάνει όλα όσα άλλες γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν μέσα σε μία ζωή.

Η κόρη του David και της Victoria Beckham είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζυτημένα μωρά στον κόσμο όχι μόνο εξαιτίας της φήμης των γονιών της αλλά και του τρόπου ζωής που επιλέγουν εκείνοι για αυτήν. Πρέπει η Victoria να είχε μεγάλο απωθημένο να κάνει ένα κοριτσάκι αφού από τον πρώτο κιόλας μήνα αφού γεννήθηκε, την πήρε αγκαλιά και πήγαν βόλτα στα μαγαζιά.

Ενώ πριν καλά καλά κλείσει τον ένα χρόνο επάνω στη γη, είχει βρεθεί σε δύο μεγάλα fashion weeks στον κόσμο κι έχει φορέσει τα πιο ακριβά ρούχα – όλα με επώνυμες υπογραφές. Σαφέστατα η Harper Beckham είναι ένα baby fashion icon και μπορείς να δεις όλα τα συνολάκια που επέλεξε η διάσημη μαμά της για εκείνη.

Αξίζει να σου αναφέρω πως η διάσημη μαμά της επιλέγει ρούχα επώνυμα, γήινα χρώματα αποφεύγοντας τις υπερβολές ενώ πολλές φορές αν παρατηρήσεις προτιμάει να μην της φοράει παπούτσια.

Δες στις παρακάτω φωτογραφίες τις …fashion εμφανίσεις της μικρής Beckham!

Read More

And More