Tom Cruise: Θα επιτρέψει στη Holmes να έχει την κηδεμονία της Suri;

H Katie Holmes τον τελευαταίο καιρό απασχολεί καθημερινά ολοένα και περισσότερο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε για να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Tom Cruise. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις οι δικηγόροι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεν θα χρειαστεί να είναι παρώντες κανένας από τους δύο ενδιαφερόμενους και μέσα στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, η κηδεμονία της μικρής αλλά και το αν και κάθε πότε θα βλέπει ο πατέρας την κόρη του.

Η Katie ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση στη Νέα Υόρκη αφού εκεί πιστεύει πως η νίκη της θα είναι πιο εύκολη και άμεση. Ο Tom Cruise επέλεξε το δίκαιο της Καλιφόρνια αφού άλλωστε εκεί ζούσε το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε δηλώσεις ούτε και σε βιαστικές κινήσεις αφού όπως λέει το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπορεί να βλέπει ο πατέρας την μικρή.

Το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την πλευρά της Katie Holmes

Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο κανείς δεν γνωρίζει αφού δεν μπορείς να μιλάς αν δεν είσαι ένας από τους δύο αυτό πάντως που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι το καλύτερο για τη μικρή Σούρι.

Read More

And More