Β. Αρβανίτη – Μ. Τσιαρτσιάνη: Τα κορίτσια μας, του beachvolley γιόρτασαν την πρόκριση!

Η Εθνική μας ομάδα Beach Volley γιόρτασε χθες με φίλους και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο bar της προβλήτας του εστιατορίου «Όμιλος» στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Απαλλαγμένες πλέον από την αγωνιστική πίεση και το άγχος, η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ήταν οι οικοδέσποινες τη βραδιάς, φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους για την περίσταση, λίγο πριν δώσουν τη μεγάλη μάχη στα τερέν του Λονδίνου.

/

/

Σε μία χαλαρή βραδιά, δίπλα στη παραλία, χωρίς φιλέ, μπάλες και αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά με συζητήσεις για το αγαπημένο σπορ όλων των παρευρισκόμενων και την πρόκληση του Λονδίνου, το γυναικείο αγωνιστικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του και παρακολούθησαν την προσπάθεια του στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης.

/

Η Εθνική μας ομάδα έδωσε παράλληλα την υπόσχεση ότι σε αυτή την Ολυμπιάδα -τρίτη για τη Βίκυ και δεύτερη για τη Μαρία- θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η πρόκριση αυτή δεν ήρθε τυχαία, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Και γιατί όχι, ίσως να προκύψει σύντομα και άλλος λόγος για ανάλογες εορταστικές βραδιές!

Read More

And More