Τα δάκρυα της K. Stewart και οι νέες φωτογραφίες από το ειδύλλιο με τον σκηνοθέτη!

Καταρρακωμένη είναι η Kristen Stewart μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και την θέλει να απάτησε τον αγαπημένο της Robert Pattinson με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της Rupert Sanders. Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” απαθανάτισε την νεαρή ηθοποιό να κλαίει στο δρόμο την ώρα που κυκλοφορούν νέες φωτογραφίες από το ειδύλλιο της με τον Rupert.

/

Η 22χρονη ηθοποιός μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό “Us Weekly” και την δείχνει σε τρυφερές στιγμές με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” παραδέχτηκε δημόσιο την απιστία της και ζήτησε “συγγνώμη” από τον σύντροφό της.
Όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται πως την έχει στενοχωρήσει πολύ και η ίδια ήταν ιδιαίτερα μετανιωμένη. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την απαθανάτισε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την ώρα που εκείνη ξέσπασε και δάκρυσε.
/
Εν τω μεταξύ, οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Rupert που έχει τα διπλά της χρόνια και είναι παντρεμένος με παιδιά, δεν έχουν τέλος. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και νέες φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα πως υπήρξε χημεία ανάμεσα στους δυο τους πολύ πριν ξεκινήσει η παράνομη σχέση τους.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More