Ν. Αλιάγας: Το οδοιπορικό του στα ελληνικά νησιά! Το άλμπουμ των εξορμήσεών του

Τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά συνεχίζει ο Νίκος Αλιάγας. Ο γνωστός παρουσιαστής για ακόμη μια φορά αποδεικνύει και έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα και προσπαθεί να προωθήσει τον τουρισμό μέσα από το καλοκαιρινό οδοιπορικό του.
Μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Γαλλία, αλλά η καρδιά του χτυπά στην Ελλάδα, που αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Με αφετηρία του την συναυλία που δόθηκε στις αρχές του μήνα στο Καλλιμάρμαρο για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Νίκος Aλιάγας ξεκίνησε τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά και άρχισε να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους φίλους του στο twitter.
Με επίκεντρό του την ανθρώπινη πλευρά, την ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής και την μαγεία των τοπίων της χώρας μας, ο Νίκος απαθανάτισε μέσα από το δικό του φωτογραφικό φακό, όλα όσα πρέπει να δει κάποιος στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας από την Πάρο, την Κύθνο, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων τη συντροφιά φίλων και δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει το twitter με τις ομορφιές της χωράς μας, προκαλώντας σχόλια θαυμασμού από τους χιλιάδες followers του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επόμενοι σταθμοί του ήταν η “Αγορά” στο κέντρο της Αθήνας, οι Σποράδες, η Σκύρος, η Σίφνος και η Σέριφος, όπου και βρίσκεται σήμερα για να παίξει μουσική σε ένα γνωστό στέκι του νησιού.
Δες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις στα ελληνικά νησια:

Read More

And More