Γνωστός ηθοποιός εγκαταλείπει το Χόλιγουντ, επειδή πάσχει από Πάρκινσον!

Την υποκριτική και το λαμπερό χώρο του Χόλιγουντ αποφάσισε να εγκαταλείψει ο Bob Hoskins μετά από 40 χρόνια δράσης στην τηλεόραση και το σινεμά. Ο 69χρονος Βρετανός ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’70 αποφάσισε να βγει στη σύνταξη, λόγω της ασθένειάς του. Η τελευταία ταινία στην οπόια τον απολαύσαμε πριν αποσυρθεί ήταν η “Χιονάτη και ο κυνηγός”, όπου ενσαρκώνει το ρόλο του σοφού μάγου.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Hoskins διαγνώστηκε πως έχει Πάρκινσον και αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του. “Ο Bob Hoskins θα ήθελε να ανακοινώσει ότι θα συνταξιοδοτηθεί μετά τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον, που έγινε το περασμένο φθινόπωρο… Θέλει να ευχαριστήσει όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια και όλους τους θαυμαστές του που τον στήριξαν σε όλη του την υπέροχη καριέρα”, ήταν η δήλωση του εκπροσώπου του.

Στόχος τώρα του 69χρονου σταρ που αγαπήσαμε μέσα από την ταινία “Ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ”, αλλά και πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές είναι να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Read More

And More