Όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη συνάντησε τον Ethan Hawke!

Ο Ethan Hawke δηλώνει λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και εντυπωσιασμένος από τα τοπία και τη φιλοξενία της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει παρατείνει τις διακοπές του στην Πελοπόννησο, όπως διάβασες και στο φωτορεπορτάζ του TLIFE! Την καλή εικόνα που έχει για την Ελλάδα λοιπόν υπογράμμισε και κατά την συνάντησή του με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και του παρουσιάσε τα σχέδια και προτάσεις για την ανάδειξη της χώρας σε βασικό τουριστικό προορισμό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, κατά τη διάρκεια απογευματινού πάρτι στο πολυτελές συγκρότημα στη Μέσσηνια, Costa Navarino.

Ο δημοφιλής ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τη δεύτερη σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά του, δύο εκ των οποίων έχει αποκτήσει από με τη διάσημη ηθοποιό Uma Thurman. Προθυμοποιήθηκε με μεγάλη χαρά να γίνει από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας, προκειμένου να αναδειχθεί το αληθινό πρόσωπο της χώρας!

Σημαντικό γεγονός στην προβολή της χώρας μας είναι τα γυρισμάτα της ταινίας, Before sunset, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την κινηματογραφική αγαπημένη του, Julie Delpy, με φόντο τη μαγευτική Πύλο, την Καλαμάτα, την Κορώνη και την Καρδαμύλη.

Read More

And More