Δ. Βανδή: Η σχέση με τα παιδιά της, η πρεμιέρα στο Posidonio και το άγχος για το μέλλον!

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου και την εκπομπή “giabanaki” για την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για το πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια και αποκάλυψε τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της.
“Στην Κύπρο περνάω πάντα πολύ όμορφα. Αισθάνομαι κάθε φορά πως η αγάπη του κόσμου είναι τόση πολλή. Με αγκαλιάζουν κάθε φορά με τρόπο πολύ συγκινητικό. Τους λατρεύω, τους αγαπώ και όποτε έρχομαι στην Κύπρο περνώ πολύ καλά! Τους ευχαριστώ όλους για αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas που ετοιμάζει αποκάλυψε: “Νομίζω πως θα έχουμε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με πολύ ωραία τραγούδια. Ο Αντύπας έχει επιστρέψει με μια μεγάλη δυναμική και αποδεικνύει πως όταν υπάρχουν καλά τραγούδια, υπάρχει μια διαχρονικότητα για ένα καλλιτέχνη. Και οι Vegas είναι ένα νεανικό συγκρότημα με μια πολύ καλή τραγουδίστρια. Όλοι μαζί και με το “άλλαξα” ελπίζω να περάσουμε ένα πολύ όμορφο χειμώνα”.
Για την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, με τον τίτλο “Άλλαξα”, ανέφερε: “Αισθάνομαι για το “άλλαξα” ότι κάναμε μια πολύ ωραία δουλειά με τον Φοίβο. Από την εποχή του “Γεια” είχα να αισθανθώ ότι ένα CD είχε τόσα πολλά καλά τραγούδια και το άκουγα συνεχώς παντού. Μέσα από αυτήν τη δουλεία αισθάνομαι πως καταφέραμε να ενηλικιωθούμε”
Στην ερώτηση πως μπορεί και συνδυάζει την επιτυχημένη καριέρα με την οικογένεια, δήλωσε: “Αυτό με κάνει και ισορροπώ ως άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να υπάρξω και καλλιτεχνικά, χωρίς αυτό το κομμάτι μου να είναι καλά. Παίρνω αγάπη, δίνω αγάπη και κάνω αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που με γεμίζουν. Το κομμάτι της μαμάς συμπληρώνει το καλλιτεχνικό μου είναι. Το ένα βοηθά το άλλο και δεν θα μπορούσα να είμαι μόνο τραγουδίστρια ή μόνο μαμά”.
Ποια είναι όμως, τα μυστικά για την καλλίγραμμη σιλουέτα της;
“Είμαι πολύ λιχούδα και μου αρέσει το φαγητό και οι μυρωδιές. Αυτό που κάνω είναι να γυμνάζομαι και προσπαθώ να προσέχω. Στις διακοπές δεν μπορώ να αντισταθώ στους πειρασμούς και παίρνω βάρος, αλλά όταν μπαίνω στη φάση της δουλειάς και μιας πρεμιέρας προσέχω και γυμνάζομαι εντατικά. Γενικά δεν είμαι υστερική με αυτό, μου αρέσει το φαΐ, αλλά δεν θα κάτσω να φάω ένα μπολ προφιτερόλ στις 12 το βράδυ μετά από ένα καλό γεύμα, για παράδειγμα.”
Πόσο την αγχώνει το μέλλον;
“Μέσα από τη μουσική έζησα πολύ έντονες στιγμές και πράγματα που δεν φανταζόμουν. Έζησα όμορφα και κάθε φορά έχω ένα προβληματισμό για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα… Προσπαθώ και οφείλω να δώσω και άλλα πράγματα μουσικά πια”.
Δες το video:

Read More

And More