Σ. Μαλέλης: Σοκάρει με τη δήλωσή του, ότι έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία!

Για τη σοβαρή του μάχη με την κατάθλιψη και πώς έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο παντοδύναμος δημοσιογράφος και ψυχή του Star αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ότι πίσω από τη μάσκα του πετυχημένου και δυνατού κρύβεται ένας άνθρωπος που κλεινόταν σε ένα δωμάτιο και έκλαιγε προσπαθώντας να ελέγξει το πρόβλημά του.

Έζησα μια ζωή σε αναμονή. Περιμένοντας να τελειώσει αυτό που κάνω για να ζήσω αυτό που θέλω κατέληξα να βιώσω μια αβίωτη ζωή δήλωσε στην εκ βαθέων συνέντευξή του με αφορμή το βιβλίο του Το τέρας κι εγώ στο οποίο περιγράφει τη μεγάλη του μάχη με την κατάθλιψη και πώς κατάφερε να βγει νικητής.

Γύρω στα 25 μου άρχισα στα καλά καθούμενα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα. Με τον καιρό τα συμπτώματα αυξήθηκαν. Για να γλιτώσω κάπνιζα και έπινα πολύ κάτι που με οδηγούσε σε ένα φαύλο κύκλο εξομολογείται ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στην ερώτηση εάν σκέφτηκε ποτέ να αυτοκτονήσει ο γενικός διευθυντής του Star είναι αποκαλυπτικά ειλικρινής: Βεβαίως. Και δεν το έκανα γιατί υπήρχε η κόρη μου. Φανταστείτε ότι σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω την περίοδο που ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος… Όταν οι άλλοι με αποκαλούσαν παντοδύναμο διευθυντή ειδήσεων εγών κλεινόμουν μόνος σε ένα δωμάτιο και έκλαιγα.

Μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Μαλέλης αποκαλύπτει ότι υπήρξε τρομερά σπάταλος και έτσι τώρα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τη δουλειά του ενώ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν σημειώνει ότι θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Read More

And More