R. Reynolds – B. Lively: Μυστικός γάμος στη Νότια Καρολίνα

Μυστικό γάμο στη Νότια Καρολίνα έκαναν χθες η Blake Lively και ο Ryan Reynolds μετά από ένα χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια κλειστή τελετή, στην οποία βρέθηκαν λίγοι καλοί του φίλοι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “People”, ο γάμος τους έγινε στο Boone Hill Plantation και οι δυο τους παρόλο που είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες εδώ και ένα μήνα, δεν άφησαν να διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το ευτυχές γεγονός, μέχρι την μεγάλη μέρα.
Στο γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν περίπου 70 καλεσμένοι. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl φόρεσε ένα εντυπωσιακό Chanel νυφικό, ενώ ο Reynolds επέλεξε ένα Hugo Boss σμόκιν. Ενώ, η γαμήλια τούρτα κόστισε 2.400 ευρώ και φτιάχτηκε από την Maggie Austin Cakes στο Maryland.

Ακόμη, ειδικά για το μυστήριο είχε στηθεί μια άσπρη τέντα και η κολλητή φίλη της 25χρονης ηθοποιού, Florenche Welch ερμήνευσε τρία τραγούδια προς τιμήν του νιόπαντρου ζευγαριού. Στη συνέχεια, σειρά πήρε ένας Dj που ανέλαβε την μουσική επένδυση του γάμου.
Από το γάμο, δεν έλειψε και ο καλός φίλος της Blake Lively, Christian Louboutin!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά, στην ταινία Grenn Lantern όπου συμπρωταγωνιστούσε το 2011. Αρχικά ήταν φίλοι, αλλά γρήγορα η φιλία τους έγινε έρωτας και τους οδήγησε ως το γάμο.

Read More

And More