Τροχαίο ατύχημα στην Κύπρο με διάσημους Έλληνες ηθοποιούς – Τι λέει ο Α. Καφετζόπουλος στο TLIFE

Στιγμές αγωνίας έζησαν χθες το βράδυ οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή” όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε στη Λεμεσό προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα.
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης,, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης βίωσαν τρομακτικές στιγμές χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο που μας ενημέρωσε πως ευτυχώς όλοι οι ηθοποιοί είναι καλά στην υγεία τους. “Όλοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης ήμασταν στο πούλμαν, Κάποιος είχε αφήσει ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και έγινε η σύγκρουση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο των Ελλήνων πρωταγωνιστών συνέβη στις 02.30 τα ξημερώματα ενώ επέστρεφαν από παράσταση στη Λευκωσία στα ξενοδοχεία τους στη Λεμεσό. Ενας οδηγός ταξί είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του στο δρόμο για να βοηθήσει άλλον οδηγό ο οποίος είχε προσκρούσει στο κυγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.


Το λεωφορείο που τους μετέφερε προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο ταξί με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος εφόσον άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν προσέκρουσαν επίσης στο λεωφορείο.
Οι ηθοποιοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία.

“Περισσότερο υπήρξαν υλικές ζημιές. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά. Κάποιοι από τους ηθοποιούς έχουν μερικούς μώλωπες. H Χρύσα Ρώπα έμεινε χθες βράδυ στο νοσοκομείο για να της κάνουν μια σειρά από ακτινογραφίες, αλλά το πρωί ένιωθε καλά και βγήκε. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά”, συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Α. Καφετζόπουλος, μάλιστα, ανέβασε στο twitter του ένα video από το χθεσινό τρακάρισμα. Δες στο zappit το video του γνωστού ηθοποιού!

Read More

And More