Ο εκκεντρικός Βούλγαρος τραγουδιστής, που ντύθηκε… Rihanna, δίνει έμπνευση… στον Π. Κιάμο! Video

Πηγή έμπνευσης για τον Πάνο Κιάμο αποτέλεσε ο εκκεντρικός τραγουδιστής από τη Βουλγαρία Azis που έχει προκαλέσει πανικό με την ιδιαίτερη εμφάνισή του. Ο Azis φορά ψηλοτάκουνα πέδιλα και τραγουδά το “Sen Tropez”, η ελληνική εκδοχή του οποίου είναι το “Φωτιά με φωτιά” του Πάνου Κιάμου.

Μπορεί το νέο τραγούδι του Έλληνα ερμηνευτή, στο οποίο γράφει στίχους Νίκος Βαξαβανέλης και έκανε τη διασκευή ο Παναγιώτης Μπρακούλιας να έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία και να ακούγεται σε όλα τα μεγάλα club της χώρας, ωστόσο έχει ξεκινήσει να προκαλεί πανικό από τον Μάρτη στη γειτονική Βουλγαρία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ανατρεπτικό Azis που το ερμηνεύει το “Sen Tropez” ντυμένος Rihanna…

Ο Azis είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στη χώρα του και του αρέσει να προκαλεί με τη συμπεριφορά και την εμφάνισή του. Έχει κάνει πολλές pop επιτυχίες και το 2006 είχε συμμετάσχει στη Eurovision της χώρας του, χωρίς να καταφέρει να περάσει όμως στον τελικό.
Τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου παντρεύτηκε τον σύντροφό του Niki Kitaetsa, παρόλο που ο γάμος τους δεν θεωρείται νόμιμος στη Βουλγαρία και ένα χρόνο μετά απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα την Raya, μέσω παρένθετης μητέρας.

Δες φωτογραφίες του Azis:

Read More

And More