Πάολα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της Παολίνα!

Με την 9χρονη κορούλα της Παολίνα φωτογραφήθηκε η Πάολα σε ένα ιδιαίτερο concept για το περιοδικό “ΟΚ!”. Η γνωστή τραγουδίστρια που κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε για όλους και για όλα και πόζαρε στο φακό μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα.
Η εκρηκτική Πάολα που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κριτικές που έχει δεχτεί, την επιτυχία και τη σχέση με την κόρη της…

“Είμαι αυθεντική. Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Τώρα βλέπω ότι η δουλειά και ο κόπος τόσων χρόνων αποδίδει. Και γουστάρω τόσο πολύ. ¨ολα αυτά όμως είναι για τη ψυχή μου, δεν επηρεάζεται το μυαλό και η συμπεριφορά μου ύστερα από ό,τι έχει γίνει στο μαγαζί την προηγούμενη νύχτα”.
Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί και τα ανέκδοτα που κυκλοφόρησαν σε Facebook και twitter αποκάλυψε πως δεν τα έχει διαβάσει και ακόμη και όταν η κόρη της μιλά γι’ αυτά, της ζητά να μην τα διαβάζει. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία και δεν έχει Facebook και twitter και δεν έχει απαντήσει ποτέ σε όσα γράφονται.

“Είμαι πολύ ευαίσθητη. Όταν δεν σε έχω πειράξει δεν μπορείς να έρχεσαι και να με κοροϊδεύεις για να ικανοποιήσεις το κόμπλεξ σου”, είπε και συμπλήρωσε: “Το λαϊκό τραγούδι το έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι της χώρας μας… Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Έχουν ακούσει Καζατζίδη να γαβγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαβγίζω;”
Για την κόρη της Παολίνα, δήλωσε πως είναι όλη η ζωή της και θα της άρεσε αν μπορούσε κι εκείνη να ασχοληθεί με το τραγούδι όταν μεγαλώσει. Ενώ, δεν παράλειψε να πει πως το όνομά της ήταν επιλογή του μπαμπά της πριν χρόνια, παρόλο που η Πάολα δεν είχε συμφωνήσει στην αρχή.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More