Π. Βλαντή για την απιστία: “Αν με απατήσει ο άλλος, ένα μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ”

Για την απιστία, τον έρωτα τη ζήλια

Oι θεατές της παράστασης γίνονται τελικά μάρτυρες μίας ερωτικής απιστίας. έχετε ζήσει αντίστοιχη εμπειρία και εκτός σκηνής;

Θεωρώ ότι στο 80% των γυναικών έχει συμβεί να τις απατήσουν. Όταν το έμαθα έκλαψα πάρα πολύ μπροστά του, μετά του έβαλα τις φωνές και τελικά τον φίλησα και έφυγα. Εγώ πάντως δεν έχω απατήσει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να προκαλέσω τον πόνο που ένιωσα εγώ, όταν έμαθα ότι με απάτησαν.

Θα συγχωρούσες την απιστία;

Παλαιότερα ήμουν πιο απόλυτη. Τώρα πια θεωρώ ότι η απιστία μπορεί να είναι και πταίσμα μπροστά στην αρρωστημένη ζήλια ή την ψυχολογική βία. Φαντάζεσαι όμως πόσο χειρότερο θα ήταν αν τελικά ερωτευόταν μια άλλη; Αφου καμία φορά, χαριτολογώντας, λέω, ” αν πάει με καμία άλλη,τουλάχιστον να μην την ερωτευτεί.” Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει. Και πιστεύω ακράδαντα πως αν με απατήσει ο άλλος, ένα μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ, γιατί προφανώς η σχέση μας έχει πρόβλημα. Δεν φταίει ποτέ το τρίτο πρόσωπο.

Ο σύντροφος σου Νίκος Ράπτης ζήλεψε όταν έμαθε ότι είσαι επισήμως η πιο σέξι Ελληνίδα της τελευταίας εικοσαετίας;

Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, γιατί ξέρει ότι στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι έτσι. Όταν ζεις έναν άνθρωπο στην καθημερινότητα του, δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις ως σύμβολο του σεξ. Πάντως, όταν το έμαθε γέλασε πολύ. Γενικά στη ζωή μου, δεν έχω ζήσει αρρωστημένες σκηνές ζηλοτυπίας. Εγώ όταν ζηλευώ, κλείνομαι.Κατεβάζω ρολά. Το πολύ που μπορεί να κάνω είναι να πω σε ανύποπτη στiγμη, ” τώρα έγω ζήλεψα που κοιτούσες άλλη” και το τελειώνω εκεί. Ακούω για άλλες γυναίκες που ψάχνουν το κινητό του συντρόφου τους και αναρωτιέμαι πως το κάνουν. Είμαι που είμαι άσχετη με την τεχνολογία, οπότε αν έμπαινα ποτέ στον πειρασμό να το κάνω, πιθανότερο είναι ότι θα μπλόκαρα. Θεωρώ τον προσωπικό χώρο του άλλου απαράβατο και θύμωσα πολύ όταν έψαχναν το δικό μου κινητό.

Θα ήθελες να κάνεις παιδί;

Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έχει συμβεί να τσακωθώ στον δρόμο με μια μητέρα που είδα να χτυπάει το παιδί της. Ήθελα να την καταγγείλω στην αστυνομία. Θα ήθελα πολύ πολύ να γίνω μητέρα, αλλά δεν θέλω να αγχώνομαι ούτε να μου γίνει έμμονη ιδέα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό OK που κυκλοφορεί

Read More

And More