Μ. Κυδωνάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον γιο της, που έφυγε από τη ζωή πριν 7 μήνες

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να περνά η Μπέλλα Κυδωνάκη που πριν από 7 μήνες έχασε τόσο αναπάντεχα τον γιο της Γιάννη. Η γνωστή αστρολόγος προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο για τον χαμό του γιου της και όπως ενημέρωσε τους φίλους της στο Facebook, μόλις χθες κατόρθωσε να αγγίξει τα πράγματά του.
Ύστερα από 7 ολόκληρους μήνες που έχει φύγει από τη ζωή ο δικός της “άγγελος” μπήκε στο δωμάτιο του και φόρεσε την μπλε ζακέτα που ο ίδιος είχε αφήσει κρεμασμένη στην πόρτα της ντουλάπας.
Διάβασε το μήνυμα που έγραψε στη σελίδα της στο Facebook:
“Μόλις τώρα τα κατάφερα και φόρεσα πάνω μου την ζακέτα σου την μπλε που την είχες κρεμασμένη στην άκρη της μισάνοικτης ντουλάπας σου για 7 μήνες. Ήθελα να μην αγγίξω τίποτε για να τα αφήσω όλα όπως τα άφησες. Όπως όμως μου ζήτησες θέλεις να δώσω τα πράγματα σου. Σε αγαπώ και μου λείπεις. Μακάρι να με ακούς ψυχή μου”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα η Μπέλα Κυδωνάκη είχε μοιραστεί τα συναισθήματά της και εξήγησε ότι είχε το προαίσθημα ότι θα του συμβεί κάτι κακό. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο γιος της έχει πεθάνει και ζει με την ψευδαίσθηση πως κάποια στιγμή θα τον ξαναδεί. Άλλωστε έχει ζητήσει από τον Θεό να της τον ξαναδώσει σε κάποια άλλη ζωή…
Δες το απόσπασμά από την εκπομπή:

Read More

And More