B. Obama: Οι πανηγυρισμοί για την επανεκλογή με τις τρεις γυναίκες της ζωής του! Φωτογραφίες

Με τις τρεις γυναίκες της ζωής του γιόρτασε την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ο Barack Obama. Επιβεβαιώνοντας της εκτιμήσεις ο πρόεδρος των ΗΠΑ κέρδισε στην τελική αναμέτρηση με τον Ρόμνεϊ, συγκεντρώνοντας το μαγικό αριθμό των 270 μεγάλων εκλεκτόρων και πανηγύρισε τη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Από το πλευρό του, όμως, δεν έλειπαν και οι τρεις γυναίκες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του. Ο λόγος για την σύζυγό του Michelle Obama που ήταν κοντά του όλη αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας για τις εκλογές, άλλα και για τις δυο κόρες του Malia και Sasha. Οι μικρές πριγκίπισσες του, μάλιστα, έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν ανέβηκαν στο βήμα μαζί με τον μπαμπά τους και τον αγκάλιασαν για τη νίκη του.

Βαθύτατα συγκινημένος ο Barack Obama ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και πίστεψαν σε αυτόν, ενώ με ένα ιδιαίτερο τρόπο είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην αγαπημένη του Michelle. Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο του μήνυμα στο twitter με το οποίο ευχαρίστησε όλους τους ψηφοφόρους του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, την οποία κρατά στην αγκαλιά του, και τη λεζάντα Four more years (άλλα τέσσερα χρόνια).

/

Δες φωτογραφίες από τους οικογενειακούς πανηγυρισμούς του Obama:

Read More

And More